torstai 2. helmikuuta 2012

Hyvät neuvotko kalliita?

Lankakaupan täti käski neuloa säärystinparia samanaikaisesti, vähän niin kuin hihoja. Tai no, siis tässä tapauksessa oikeastaan vuorotellen. Otin vinkistä vaarin ja näinhän tämä käy:


Tämä neuvo ei maksanut mitään, sillä sattui jo olemaan kahdet kolmosen puikot...


Toinen hyvä neuvo on ollut Micaelan vinkki äänikirjoista. Tässä on tullut neuloessa kuunneltua Helene Schjerfbeckin elämäkerta, Sarasvatin hiekkaa ja Saatanakin ehti saapua Moskovaan, vaikken siitä kyllä mitään ymmärtänytkään. Varsinkaan sitä, miksi se on ollut kiellettyjen kirjojen listalla Neuvostoliitossa. Siksikö, että siinä mainitaan Jeesus ja Pilatus, vai se saatanako se nyt niin paha oli?

Tämäkin neuvo oli ilmainen. Onneksi on kirjasto. Ja ajansäästö on ilmeinen. Sitä paitsi kirjoista tulee erilainen "lukukokemus" kuultuna. Helene täytyy varmaan kyllä lainata tekstinäkin, sen verran hienoja yksittäisiä lausahduksia siinä oli.

Tänään ei ollut asiaa hiihtämään vaikka kaunista olisi ollut:




Pakkasta oli aika reilusti yli 10 astetta, mikä on minulle vapaaehtoisissa oloissa hiihtämisraja, mutta onneksi on näitä muita urheilulajeja. Sörenin golfkoulussa(ihan epävirallista :) tuli oltua ja illalla pelattiin lentistä oikein antaumuksella. Ehkä pieni lepo saunan päälle ois nyt parempi vaihtoehto kuin pyöröpuikollisen neulominen... Mutta jos sittenkin muutama silmu ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti